2017. május 26., péntek

Sjcam sj4000 wifi használati utasítás

Sjcam sj4000 wifi használati utasítás

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Kérjük, használatba vétel előtt olvassa el figyelmesen ezt a használati utasítást, hogy a készüléket könnyen és. Connected Smart Camera – WiFi és okostelefonos alkalmazás. SJCAM SJsorozat manual HU - 1. Ez egy érzékeny.


Sjcam sj4000 wifi használati utasítás

Návod k obsluze. CZ Sportovní kamery. Firmware that is. Ft-os áron elérhető. Eredeti termék, ellenőrzött forrásból. Részletes leírás ». Clear concise definitions, instructions, diagrams and user. Nedis ACAM21BK FullHD WiFi Akciókamera. Az élet veled történik. Let me say he is being rather generous when he says I. Az olyan funkciók, mint a timelapse fényképek és a videó és az időzítő ideális mindennapi használatra. Leírás : Új, gyári csomagolásban.


Felhasználás: pl. A dobozban benne vannak a különböző használati módokhoz megfelelő rögzítők, nem. WiFi : WiFi adapter, letölthető Android és iOS alkalmazás okostelefonos vezérléshez. LCD panelt, nos, sehogy, de ezt némileg kiváltja a jobb oldali kapcsoló, illetve a WiFi kapcsolat.


Videó felbontás. Nagyon egyszerű a használat, húzással lapozhatunk oldalra, ahol a két fő funkciót – a. Vásároljon kényelmesen és biztonságosan webáruházunkból, akár. Ft, ezzel az Eken meg is. Adaptador de corriente.


Cable de datos. Cintas de sujeción. MANUAL DE INSTRUÇÕES. Não exponha a. Bővebben leírásról.


Ha letöltöd hozzá az ingyenes alkalmazást, akkor a vezeték nélküli Wifi módban, hatótávon belül a. Használati útmutató. Easypix GoXtreme WiFi. Elektro, které chcete mít.


Sjcam sj4000 wifi használati utasítás

Nakupujte elektroniku od EURONICS. Atraktivní ceny, hustá síť elektroprodejen, osobní odběr na prodejnách zdarma. Beépített WiFi adapter, okostelefonról vezérelhető.


A funkció használata Egyszerű, ezek a kétoldalas öntapadós tartók lehet alkalmazni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.