2017. május 2., kedd

Lga1155 processzor eladó

Lga1155 processzor eladó

A HardverApró adatbázisában friss hardver, mobil, házimozi, hifi, szoftver, játék, konzol, digicam és egyéb apróhirdetéseket, árakat, felhasználói véleményeket. Válogass a Jófogás. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!


Lga1155 processzor eladó

Intel Celeron G5processzor eladó. Garancia nincs. Csak olyan alaplaphoz ajánlom, aminek a cpu. Olcsó eladó új és használt eladó használt processzor.


Lga1155 processzor eladó

Nagyon korrekt, nagyon rugalmas és kedves eladó, abszolút ajánlom! Processzor eladó. Kétmagos és megfizethető INTEL S775-ös foglalatba való használt processzort keres?


Rugalmas, tökéletes üzletember! Miskolc ( Borsod-Abaúj-Zemplén ). Részletes információk. Teljesen hibátlan. Rendelj online az eMAG. Mohács december 27. Technikai adatok, típus specifikáció. Ghz processzor eladó, gyári hűtővel, próba. GHz Quad Core processzor. Kiszivárgott az Intel. A legújabb technológiát képviselő, éritőképernyővel szerelt, profi minőségű készülék. Kettős DSP egységgel felszerelt modellező processzor.


Most csupán ⚡ Ft ⚡ az ár a PlayIT Store webshopban, rendeld meg online most! Most, ha nem is a processzorok hőskoráig ugrunk vissza.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.