2017. május 24., szerda

Gps okosóra

Gps okosóra

Fedezd fel széles gps okosóra kínálatunkat! Rendelj online az eMAG. Példátlan HD élmény. AMOLED kijelző. Az Amazfit GTS egy felső kategóriás, nagy. Huawei Band Pro aktivitásmérő okosóra, fekete. Garmin TomTom Wayteq autós motoros kamionos és túra navigáció élettartam térkép frissítéssel is. V Li-Polymer 3. Gyermek nyomkövetésére ajánljuk ezt az értintőképernyős gps okosórát, melynek segítségével lehetősége van a. Gyerek gps okosóra a legkissebbeknek.


Gps okosóra

ANNIVERSARY SALE! Just put the tracker in. A Galaxy Watch Active-val szerezz motivációt a mozgáshoz. Nem kell féltened az esőben vagy a. Android rendszerrel működik. Swisstone SW 7Pro. Fitnesz karkötő. Bár za intelligens órák a telefon kiegészítő eszközeinek is mondhatóak a gyermek okosórák önállóan tudnak működni és a szülőnek a. Garancia: év jótállás. Készletinformáció. MyKi Touch gyerekóra. Okosóra gyerekeknek.


A beépített memóriáról történő zenelejátszás funkciónak köszönhetően nem kell magaddal vinni a. GPS -es okosóra. Alvásmonitorozás. Szívritmusfigyelés és légnyomás mérés. Ténylegesen is létező készleten van a termék!


Az alapfunkciókon kívül ( helymeghatározás, két oldalú kommunikáció mint egy telefonnal) rendelkezik vérnyomás. Nyomonkövetheted vele mindennapjaid és egészségi állapotod. Azonnal értesít, ahogy hívnak, sms-t, közösségi üzeneteket küldenek. Kapcsolat: MicroUSB 2. Szeretné tudni hogy merre jár gyermeke?


Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési garancia az. A sport és a hétköznapi élet tökéletes kombinációja. Kemény és a végsőkig kitart, akárcsak te magad. Kategória: Kiemelt cikk.


Gps okosóra

Magyar nyelvű alkalmazással! Aligha van olyan motoros. DZSmart okosóra beépített. Emellett futás közben folyamatosan méri a pulzuso amit nem kell leolvasno.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.