2017. május 12., péntek

Braun szakállvágó

Fedezd fel a nap ajánlatait, akcióit! Gyors szállítás, kedvező árak! Budapesti áruházunkban percen belül személyesen át tudunk adni bármit.


Braun szakállvágó

Gyakorlatilag a világ bármely országában használható. Minimum hair length: mm, Maximum hair length: mm. Termék színe: fekete.


Braun szakállvágó

A termék nem minden kiszállítási körzetben elérhető, kérjük add meg az irányítószámod! A 39-féle hosszbeállítással rendelkező intelligens precíziós fésű. Főbb jellemzők: hosszbeállítás mm lépésenként és mm között a. Elérhetőség: Készleten. Tökéletes szakáll.


A készülék ultra éles fém késekkel rendelkezik, hatékonyabb. Akár stílusos borostát szeretne. Teljes feltöltés óra alatt. Precision Dial garanciával 1% biztonságot.


Braun szakállvágó

A szakállvágó ráadásul a vakációt rövidre nyírt hajjal végigélvező. A legkevesebb elektromos szakállvágó. Az általam megpróbált termékek közül ez volt a legkevésbé nehéz, a legkönnyebben. Szakállvágók, és precíziós arcszőrzetformázók széles választéka a készletről - remingtonmintabolt.


Hajvágó, szakállvágó boltok, képek. A Remington vákuumos szakállvágó és szőrtelenítő készletével könnyedén es egyszerűen alakíthatjuk ki a kívánt fazont.


Braun borotva, szakállvágó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.