2017. április 7., péntek

Pendrive artisjus

Ennek ellenértéke a magánmásolási díj, amelyet az európai gyakorlatnak megfelelően szedünk be többek között a pendrive -ok vagy a mobileszközök gyártóitól. Gyakori kérdések. Mikor nem kell a kereskedőnek ilyen díjat fizetni? Lehet-e díjkedvezményt kérni?


Miért kell ilyen díjat fizetni? Mi a helyzet a külföldről behozott. Goodram 16GB USB 2. Külső háttértárolók (pl. pendrive, külső SSD). Műanyag tok pendrive -hoz.


Pendrive artisjus

Nem sokszor kerültem olyan helyzetbe, amikor kifejezetten szükségem lett. Artisjus költségét nem tartalmazzák! USB hordozók, pendrive -ok, amik. Adathordozó (memóriakártya, SS pendrive), GEGE, Elektronika - PC.


Pendrive artisjus

Ez a termék nem kelt el a piactéren. Amennyiben szeretnéd. Pendrive, Kingston 16GB, SE ( artisjus matricával ellátva) a Pendrive kategóriában. Gegestore kínálata (418) Árukereső.


Fa USB pendrive forgatható fém fedéllel, eco friendly. A Silicon-Power pendrive -okra élettartam garancia van, de a rajtuk tárolt adatokra nem.


Az adathordozók ezen családja áprilistól már csak matricával és persze ennek megfelelő. TeamGroup 8GB C1USB 3. Twister Pendrive -ot csak összeszerelve értékesítünk. DVD lemez, stb. Kiszerelés: db.


Pendrive artisjus

C pendrive, külső SSD stb. ARTISJUS jogvédő szervezet felé. A termék ára tartalmazza a jogdíjakat.


Viszont tobb memoriakartyat, pendrive -ot, kulső merevlemezt hasznalok, es felhaborito, hogy ezek utan is jogdijat kell. Ezeket a pendriveok fenti árához még hozzá kell számolni: Gb: 280. A pendrive -ra azért terjesztettük ki a jogdíjat, mert olyan üres. Tegnap kaptam egy zsír uj csomagolásban lévő (én bontottam fel) artisjus matricával ellátott gb-os verbatim pendrivot.


A zeneipari jogvédő szervezethez áprilisban csatlakozott Kitzinger. Ezentúl a pendrive -ra is szerzői jogdíjat kell fizetni, ugyanúgy. Posts about toplista written by ronaiandras and artisjus.


Kicsontoztam és csak a pendrive -ra is vonatkozó részeket hagytam benne. MERCEDES SLS USB GB PENDRIVE a Pendrive kategóriában. A márkára jellemző.


Hitelkártya formájú műanyag, 8GB-os Pendrive. Kedvencekhez hozzáad. Kapacitása: GB. Méretarány: 1:72. Gyártó: Autodrive a BMW megbízása alapján. Lesz egy életmű- pendrive -om.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.