2017. április 18., kedd

Mini bluetooth fülhallgató

Mini bluetooth fülhallgató

Használható telefonálásra és zenehallgatásra. Egyedi mini fülhallgató, amellyel gyorsan és könnyen csatlakozhat, bluetooth csatlakozás segítségével. Bluetooth verzió: Bluetooth V4. Egyedülálló termék, amelyet telefonálásnál vagy.


Tiszta, meleg hang. Rendeld kedvezményes áron a Telenortól! Ingyenes kiszállítás nap alatt. Super mini bluetooth fülhallgató. Termék címkék: bluetooth, fülhallgató. Kedvezmény: 61%. Szállítási díj: 1. Fedezze fel a inspiráló, megfizethető minőségű. A világ legkisebb fülhallgatója órás üzemidejű akkumulátorral. S5méretét és. MINI BLUETOOTH Fülhallgató - Kényelmes és divatos!


Remek társ bárkinek, akinek sokat kell telefonálni, de közben szeretné, ha szabad maradna a keze. Mini, fülhallgató mikrofonnal, fekete a QCY kategóriában - most 2. Ft-os áron elérhető.


Mini bluetooth fülhallgató

Ergonómikus kialakítás, izzadság tűrő, masszív. Nincs más dolga mint a bluetooth technológia segítségével csatlakoztatni a eszközét, mobiltelefonját és már használhatja is. Az iUni CBegy fejhallgató, amely lehetővé teszi, hogy a telefon közben. Ezzel a mini fülhallgatóval kényelmes lesz a kirándulás, az utazás, vagy bármilyen tevékenység.


Vezeték nélküli fejhallgató töltőtokkal – bluetooth 5. Bemutatjuk a TMINI bluetooth fülhallgatót. Nagy adatátviteli sebességet, stabil kapcsolatot és alacsony energiafogyasztást eredményez.


Baseus Encok Amini bluetooth fülhallgató. Kiváló minőségű anyagokból készített, ideális kialakítású, kényelmesen viselhető fülhallgató, mely nem esik ki a. Telefonálj, mint James Bond! A fül ergonómiáját követve. A kiváló ár-érték arány és az ergonomikus forma találkozása egy pihe könnyű bluetooth fülhallgatóban ! INGYENES szállítás!


Mini bluetooth fülhallgató

Megérkezett a zene hallgatásának forradalma! Többé már nem kell. Automatikusa csatlakoztatás az utolsó. Milyen a TWS fülhallgató ? A TWS a True Wireless Stereo szavakból ere olyan fülhallgatót jelent, amelynek szó szerint semmilyen vezetéke sincs (és sztereó).


JBL Reflect Mini fülhallgató (kék). Elérhetőség: Külső raktáron. További információk. Ha kérdésed van, tedd fel. Fedezd fel széles mini - bluetooth - headset -h2kínálatunkat! Fejhallgató, fülhallgató. Budapest, XXI. A párosításhoz válassza ki az. A hang struktúra mélységét az optimalizált basszus teljesítmény adja, a hangátvitel a.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.