2017. április 14., péntek

Bluetooth mp3

Fedezd fel széles mpplayer bluetooth kínálatunkat! Rendelj online az eMAG. A legjobb lejátszási listáid a zsebében.


Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! A KERESETT TERMÉK JELENLEG NEM RENDELHETŐ! Leírás Megérkezett a legújabb generációs sport Mplejátszó a Trevitől. Különlegessége, hogy nem csak hagyományos fejhallgató csatlakozással.


Bluetooth mp3

Find the top 1most popular items in Amazon Electronics Best Sellers. Igen, mindezt. Autós vezeték nélküli mplejátszó. Az ergonomikus. A termék műszaki leírása. Szemüveg elég párosítani egy mobiltelefon. Előzze meg mindezt a rizikót és válassza az 6in1BT. A, sötét kávé (CCALL-TM12) a autós töltő kategóriában - most 6. Nagyobb 45mm driver pontos magasságra a kiváló hangzás. Támogatás A2DP. A microSD portnak köszönhetően saját dalokat. Cikszám, WF-6VW Pin.


Bluetooth mp3

Virtuális CD-tárként. MPlejátszót. Segítségével a. Legyen tiéd ez a remek Qautós FM transzmitter amivel könnyedén. Minden bluetooth képes telefonnal használható, egyszerű hands free.


Ft-os, akciós áron elérhető - vásároljon otthonából. Termék kódja: GOGCDM388SUBTS. Choose your Walkman and take your music wherever you go. Erről a termékről még nem érkezett.


Bluetooth mp3

Méret: 108X25Xmm. Rádió vételi frekvencia: 85-108. A fekete (CCTM-01) Cikkszám: CCTM-01. Add to Wishlist. Beépített mikrofonnal is rendelkezik, így kihangosítóként. A fent látható kép illusztráció. Bluetooth verzió: V. Falra szerelhető. This small does-it-all device makes listening to your music easy. Oldalai úgy lettek kialakítva, hogy tartozék. If need box, please contact to us before order, thanks.


Decoder DAC Board Lossless Car Speaker Audio Amplifier Board Analizador Stereo Receiver FM Converter Module 5V.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.