2017. április 10., hétfő

Álhírterjesztő oldalak

Ezeken a listákon – a gyanús oldalak url-jeinek összegyűjtésén túl – azt is bemutattam: mire számíthatnak, milyen tartalmakkal találkozhatnak. Megtévesztő és álhírterjesztő oldalak listája. A listákon – a gyanús oldalak url-jeinek összegyűjtésén túl – azt is bemutatta, mire számíthatnak, milyen tartalmakkal találkozhatnak az adott.


Az ilyen oldalak sajátja, hogy az ott járóktól még egy kattintást kérnek a tartalom megtekintéséhez, de aztán legtöbbször nem mutatják meg az. Ezek az oldalak gombamód szaporodnak, és a látogatottságuk is egyre nő.


A műfaj oldalait legjobban csokorba szedő cikke még mindig a HVG. A koronavírus sebességével terjednek a közösségi oldalakon a különböző tévhitek és álhírek a kórokozóról és a betegség meggyógyításának lehetőségeiről.


Malajziában egy dán állampolgár volt az első, akit internetes álhírterjesztés. Ahogy az sejthető volt, az elnökválasztás közeledtével beindult a kamuoldalak nagyüzemi gyártása, de a jelek szerint Zuckerberg cége. Ha rákeresünk a neten a csaló, álhírterjesztő oldalak listájára, elég sok.


Álhírterjesztő oldalak

Találják ki, működnek-e a kormány utasítására betiltott román álhírterjesztő oldalak ? Ez a oldal, amit vizsgáltunk, egyértelműen álhírterjesztő oldalak. Szinte csak dezinformációs tartalmakat találunk rajtuk. Nem a koronavírus.


A magyar nyomozók márciusban több álhírterjesztő ellen is eljárást indítottak. Keress rá a hír bármelyik. A román hatóságok közel húsz honlapot kapcsoltak le álhírterjesztés.


Cosmin Pojoranu, a Factual. Jogvédő aktivistáktól politikusokig széles körben bírálják Németországban a közösségi oldalakon megjelenő jogsértő gyűlölködés és álhírterjesztés.


A sűrű fillérek meg peregnek az oldal fenntartójának. Bocsánatot kért a Hamiltont Marko nyakának ugrasztó álhírterjesztő. A kínos eset után a Marko-idézetet közzétevő angol nyelvű oldal.


Felháborítónak tartja a rendőri vezetés, hogy az álhírterjesztő. A közösségi oldalakon terjednek az álhírek. A német kancellár szerint az álhírterjesztés az egyik legnagyobb nemzetbiztonsági kihívás. Vírustagadó mozgalmakkal vannak tele a közösségi oldalak.


A járvánnyal kapcsolatos álhírterjesztés bűncselekménynek számít, és akár öt. Mivel ismét hamis, álhírterjesztő oldalak áldozata lettem, kénytelen vagyok megint felhívni a figyelmet és megkérni.


Álhírterjesztő oldalak

Azt terjesztették, hogy januárban többen megfertőződtek. Apaszív egyesület oldalát álhírterjesztés miatt. Az ajándék óra árából egy egyszerű halandó 8-percet tölthetne a Szijjártó Pétert nyaraltató luxusjachton.


Elítéltek egy férfit álhírterjesztés miatt. Ezek a cookie-k elsősorban az oldal megfelelő működéséhez szükségesek. Ezen túl analitikai.


Rengeteg áltudományos, hamis információt terjesztettek, a lépés mindenképp örömteli. A nagy oldalak mind küzdenek a vírus okozta információs káosz. Ma is hazudtak az álhírgyártó liberális propaganda- oldalak és a víruspárti baloldal. Kálmán Olga, a DK álhírterjesztő propagandistája.


Álhírterjesztő oldalak

Adatvédelmi irányelvek. Az oldal tartalma forrásmegjelöléssel megosztható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.