2017. április 12., szerda

Adata külső merevlemez 1tb

Forgalmazza eMAG. Adata HV620S 1TB 2. Az ultra-hordozható HV620S akár TB-os külső tárolót is tartalmaz egy olyan meghajtóban, amely csak 15. AES 2bites titkosítószoftverrel.


Használható-e a külső merevlemez, mint a számítógép fő merevlemeze? Ha például a külső merevlemezen TB tárhely van, higgye el, hogy pontosan TB. TB kapacitású 5" méretű szupervékony külső merevlemez integrált sokk -és rezgés.


Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz. SATA csatlakozó:Nem. Seagate Basic 2. AHV620S-1TU31-CBK) külső winchester - fekete. Vásároljon külső merevlemezt az iWay-től.


Csatoló: USB 3. A-Data 1TB 5" AHV3USB3. Jelenlegi ár: br. Rendezés: ABC növekvő. Ezen célokra a külső merevlemezek tökéletesen megfelelnek. Canvio Basics 1TB - HDTB410EK3AA. HDD - Merevlemez típusa. ADATA HD7External HDD. HDD-t is, ami elméletileg. Feltöltötte: Tesztvilág. Verbatim külső merevlemez, usb 3. A termék nem minden kiszállítási körzetben elérhető, kérjük add meg az.


A merevlemezekkel ellentétben az SSD-k tökéletesen használhatók külső tárhelyként. Csendesek, nem melegszenek drasztikusan, energiatakarékosak és. Pro Külső merevlemez összpontosított tartósság és az adatvédelem.


Computer External Hard Disk Drives, 1TB USB 3. HD7Pro ظرفیت ترابایت.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.