2017. március 31., péntek

Számítógépes hálózatok fajtái

Ez a rendszer lett az alapja a csomagkapcsolt számítógépes hálózatoknak. A számítógép - hálózat olyan speciális rendszer, amely a számítógépek egymás. Ma a LAN hálózatokban a következő kábelfajták használatosak: 1. Számítógépes hálózatok. Hálózat fogalma.


Számítógépes hálózatok fajtái

Kiterjedés szerinti csoportosítás. Milyen előnyei vannak a számítógépes hálózatoknak ? Csoportosítsa és jellemezze a. A fatopológia jellegzetessége, hogy minden számítógép egy, és csak egy útvonalon érhető el. Az Internet kialakulása 2. Széles körben két fajtáját alkalmazzák. Amikor két vagy több számítógépet összekötünk és azok egymással kommunikálni tudnak, akkor számítógépes.


A hálózat fogalma, alkalmazásának előnyei. Mi a számítógépes hálózat ? Ismertesd a hálózatok csoportosításait és a hálózat fizikai elemeit! Mit nevezünk számítógép hálózatnak. SZÁMÍTÓGÉP HÁLÓZATOK ALAPISMERETEK.


Típusai : statikus. Adatátvitel jellemzői szerint. PAN (Personal Area Network), azaz a személyes hálózat.


Azaz például az otthoni személyi számítógép és a felhasználó által használt laptop, notebook. Adathálózatok és számítógép - hálózatok együttmûködése. A "globális hálózatok " fogalma olyan számítógépes kommunikációt jelent, amely egyesíti a LAN-ot és az egyes, jelentős távolságban elhelyezkedő. Helyi számítógép.


Számítógépes hálózatok fajtái

Mik a szolgálatprimitívek osztályai ( típusai ), hogyan működnek? Egy szolgálatot. Sín: Minden számítógép egy közös használatú kábelre csatlakozik, a hálózat ezen forgalmaz.


A káblen áthaladó jelet minden eszköz érzékeli. A veszélyforrások és a sebezhetőség egyes típusai között egyszerűen leírható. A rétegmodell és a protokoll készlet fogalma. Unshielded Twisted.


Természetesen ezeket a számítógépes hálózatokat többféle szempont szerint is kategóriákba lehet sorolni, az egyik ilyen tulajdonság a mérete. Tűzfalak tipusai. Sérülékenységek típusai.


Broadcast számítógép - hálózatok. Napjainkban a két kifejezés már nem minden helyzetben cserélhető fel: pld. Kurose Keith W. A vírusok fajtái, kifejtett hatásuk, terjedési módjuk, védekezési módszerek és eszközök.


Kis- és közepes üzleti hálózatok, internetszolgáltatók (ISP). A Neumann-elvű számítógépek elvi felépítése és az egyes részegységek feladata.


Számítógépes hálózatok fajtái

Buszrendszer szerepe, az illesztőkártyák típusai és csatlakoztatási lehetőségei.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.