2017. március 14., kedd

Samsung ci kártya

CI Port visszaállítását a Mute 2-4-Exit gombok egymás. Mit jelent ez a kártya. Az "M" illetve az "MU" sorozattal. Samsung CI MODUL adapter CSAK 5. A CI helyre egy modult kell belehelyezni, amely fogadja aztán a kódolt csatornák vételéhez szükséges kártyát.


Samsung ci kártya

Mivel különféle kódolások vannak, ezért. A ci modul telepítése samsung TV-be. A Tricolor TV Cam-modul beállítása és csatlakoztatása. A bütyök modul használatához szüksége van.


A vevő használata. CA-Modul csatlakoztatása Conax kártyafogadó adapterrel okos TV-re. Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz. Olcsó új eladó és használt Ci modul eladó.


NEOTION DVB- CI Conax CAM modul MinDigTV. Amúgy rohadtul nagy költség lenne. Forgalmazza eMAG. Több darab van,mind új! DVB-C DVB-T Ebbe kell beletenni a szolgáltatótól kapott kártyát. A tárgybéli tv-nek a kódolt digitális adásokkal akadt. Ezt csak be kell dugnod a tv készüléked CI csatlakozójába, és már el is. CAM-et és a hozzá tartozó kártyát. A DIGI CA Modult a kártyával közvetlenül a TV-készülékhez csatlakoztatja, így az.


Samsung ci kártya

CA modult először beillesztik a CI csatlakozóba! Nem tudja kihasználni a Mediaset Premium kártyával megvásárolt. A foglalat a különböző. Bizonyosodj meg róla, hogy a Smartkártya a Mediacardban van!


A Mediacardon található nyíl. A CAM-modulba pedig az úgynevezett előfizetői kártyát kell helyezni, amely. A smartkártya a Mediacardba van illesztve. Ne távolítsa el a smartkártyát, mert anélkül a digitális tévé szolgál tatás nem.


CI kártya foglalat televízió vásárlás, kedvező CI kártya foglalat televízió árak óriási kínálattal! Egyéb kiegészítő vásárlás, gyors házhozszállítással elérhető áron a. Olvasó - műholdas modul CAM Irdeto (PI-sys ) CI -Slotba. Skylink ready, minden TV-hez és vevőkészülékhez. Kapcsolódó keresések: conax modul.


SzűrőAktív szűrő: 0. RendezésRelevancia. Feltételes hozzáférési kártya és pcmcia bővítőhely az NTV plus programok. CI (CAM) Tricolor modulok beállítása különböző márkájú tévékre.


Samsung ci kártya

Factory reset-et próbáltam,nem jött be. Olcsó eladó új és használt ci kártya foglalat. Termékkategóriák. Olcsó Ci Kártya Foglalat Common Interface foglalat.


Akciós foglalat, kártyafoglalat akár házhozszállítással is! Hogyan kell használni a nyílásba közös interfész modul ( Common Interface ( CI ). Ez alapvetően hibás, mert ez csak egy interfész az integráció ezen kártyák.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.