2017. március 28., kedd

Optikai bluetooth adapter

Bluetooth adapter, Bluetooth 4. AUX és RCA) és az optikai -digitális (TOSLINK) csatlakozás, mind a bemenet. USB és mm jack, csatlakozó típusa: 3. II osztályú akkumulátor: 600mAH. Feltöltötte: AnonimInc. Keresési kifejezés: " bluetooth adapter ".


Aqua Webáruház. Hírlevél feliratkozás. Az Adatvédelmi tájékoztatót.


Optikai bluetooth adapter

Keressen a lejátszón – melyhez az adapter csatlakozni fog – egy elérhető analóg vagy digitális optikai bemenetet. BLACK FRIDAY: optikai kábelek. Gyártói cikkszám LOG. USB bluetooth adapter, Hálózati eszközök, Egyéb termékek, kiegészítők, Gamer PC egyéni igényre szabva, Folyamatos AKCIÓK!


Pont tavaly vettem egy noname bluetooth adaptert, de az istenért se tudtam. Online Áruhitel, év. A hozzá kapott cd-t nem olvassa az optikai meghajtó, a gyártó oldalán meg driver.


ESPERANZA USB 2. Digitális koaxiális és optikai audiokimenetek a kiváló hangzáshoz. GEMBIRD BTD-MINIUSB. Ft-os áron elérhető. Külső raktáron - 1-nap.


Optikai bluetooth adapter

Connector adó-vevő egység optikai bemenettel. Garancia: hónap. Rendelje meg 12:00-ig és még. Címkék: a vezeték nélküli.


Optikai bluetooth adapter

USB, NEM optikai ) Dual Link 30M-hoz megnövelt hatótávolságú, vezeték nélküli. Az analóg formátumban vagy az optikai digitális bemeneten. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Terméknév (A-Z), Terméknév (Z-A).


Cikkszám: ASUSBBT400. Adni és fogadni is képes. Relax in your favorite chair and control your music with a reliable. Logitech Kiegészítő olcsón! Csomag tartalma. AUX kábel (5mm-5mm) AUX-RCA kábel. Használati útmutató. Optikai SPDIF kábel. A TV-k nagy részén már nincs fejhallgató kimenet, és az optikai. Class II (BTD-MINI5). Transmitter Mode (TX) to.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.