2017. március 28., kedd

Mini mikrofon telefonhoz

Fedezd fel széles telefon mini mikrofon kínálatunkat! Rendelj online az eMAG. Termék Leirás:Vezetékes mikrofon, amely 3. Akár nagy felbontasú hangok rögzítésére is. Speciális szélfogó kiszűri a környezeti zajokat.


Mini, könnyű DSLR mikrofon. Tartozék rezgéscsillapító, kétféle audio kábel. Mikrofonok mobiltelefonokhoz készleten. Biztonságos választás és vásárlás. Gyors kézbesítés. Segítünk a választásban. Sennheiser Memory Mic professzionális kondenzátor mikrofon okostelefonhoz - bővebben. Ez a kis mikrofon nemcsak aranyos, hanem akkor is hasznos, ha jó hangsávot szeretne rögzíteni. Lehetőség van előadások, koncert előadások vagy saját ének.


A mobilokkal ma már szinte olyan jó videókat lehet csinálni, mint a fényképezőgépekkel, mikrofonból viszont. A hurok- mikrofon és a telefon csatlakoztatásához kábel-adaptert kell használnia. A Muzikerben a legnagyobb márkák. Két mini csatornára osztja a miniJack bemenetet, amelyek közül az egyik.


Mini mikrofon telefonhoz

Rode VMME-L Videomic Me Lightning mini kondenzátor mono videómikrofon. Rejtett Spy Professional mikrofont keres? Az iUni olcsó mini rejtett kémmikrofonokat kínál GSM telefonban, USb Stick, töltő, kulcstartó, toll, egér, akkumulátor.


Mini mikrofon telefonhoz

A mini mikrofon kiváló eszköz hangfelvételhez, amellyel biztosan sok mókában. Tájkép rode mikrofon telefonhoz. Prémium minőségű Manfrotto PIXI miniállvány. Lightning és USB-C kábelt, telefoncsíptető, rögzítőpapucsos mikrofontartó és az összes tartozék tárolására.


Az asztali számítógépek és régebbi típusú laptopok jellemzően nem rendelkeznek beépített mikrofonnal, így ebben az esetben egy külső. P2L kondenzátor csíptetős mikrofon. Telefonbeszélgetés rögzítésére alkalmas kombinált fülhallgató és mikrofon.


ME52W MONO MINI MIKROFON. Online hitelek. Szolgáltatások. Videomic ME mini kondenzátor mono videómikrofon mobil eszközökhöz, TRRS.


Mini mikrofon telefonhoz

Me kialakításának köszönhetően két irányban helyezhető fel a mobil telefonra. Európa túlzásba Link telefonhoz csatlakoztatható mikrofon. Ez az apró méretű, Lavalier mikrofon bármely telefonhoz csatlakoztatható, amelyik.


Ez a mini kondenzátor kapszula tökéletes választás lehet videózáshoz, DSLR. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd.


A két szett a mikrofonokban tér el, az egyikben egy puskamikrofon a. Mobil headset, 2. Futár: munkanap PickPack Bp. Válogass a Jófogás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.