2017. március 30., csütörtök

Ipad érintőpanel

Notebook-alkatrész. Több ezer termék, egyenesen a raktárról. Kijelző méret: 9. Szín: fehér, Garancia: 6. MAG-nál ⭐ Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az.


Ipad érintőpanel

Szállítási idő: 1-nap. Választható legkedvezőbb szállítási díj. Ipad érintőpanel csere 1. Az üveg felületén a repedések élessé. Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési.


Egy hagyományos digitizerrel szerelt komplett kijelző kettő. Meghibásodott, összetört? Gyere el hozzánk és akár azonnal megjavítuk! Profi szakemberek, prémium minőség, gyors javítás garanciával.


Mondanunk sem kell talán, a leggyakoribb meghibásodás az érintőpanel törése. A iPad -ek üveg érintőpaneljét gyakorlatilag semmi sem védi a pereménél. Ha gondja adódik az érintőképernyő vagy a gombok használata közben, megadhatja, hogyan reagáljon az iPad.


Ipad érintőpanel

APPLE IPAD AIR, IPAD 5TH, IPAD 9. Az érintési beállítások módosítása az iPaden. Pad Air érintőpanel, fekete. Leejtette betört a tablet üvege? Hozd el hozzánk!


A kijelző legfelső rétege edzett üveg, ami igen ellenálló, de ha a. Gondos állapotfelmérés, igényes munka, pénztárcabarát árak! A beépített alkatrészre fél év garancia! Ne szalassza el ezt a remek. Ft-os áron elérhető.


Apple iPad mini érintőpanel, fehér. Kérdés a termékről. Törött tablet érintő üveg, digitalizáló, érintőpanel csere. GB tablet javítását. Ingyenes bevizsgálás. Jellemzően mechanikus behatás okozza az iPad mini érintőüvegének vesztét. Attól függően, milyen mértékű a sérülés, az érintőüveg bepókhálósodhat vagy. Pad kijelző és akkumulátor csere 50%-os kedvezménnyel! Pad Mini érintőpanel csere! Jobb érintőkijelzőt kaphat az iPad Pro.


Pad Pro ezüst nanoszálas technológiával felszerelt érintőpanelt kapna. Pad érintőüveg csere szükséges, amikor leejtés, ütődés következtében az iPad érintő üveg betörik.


Ipad érintőpanel

A törött, repedt érintő panellel óvatosan kell bánni, mert. Kosárba teszem. Eredeti alkatrész. Ezen típusú készülékeknél az érintő üveg és az LCD panel egy alkatrész.


Külön-külön nem cserélhető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.