2017. március 9., csütörtök

Hausmeister hm 1300 kenyérsütő gép

Hausmeister hm 1300 kenyérsütő gép

Az edényben maximum kg-os kenyér süthető. Méret: Magasság: 165.


Kérjük vegye figyelembe és ellenőrizze a tengely méretét (lásd képek) és megjegyzésben jelezni, hogy A vagy B modelhez való. Bontatlan új termék original gyári csomagolásban. Tekintse meg és töltse le a PDF-formátumot, tekintse meg a gyakran ismételt kérdésekre adott.


Hausmeister hm 1300 kenyérsütő gép

Ft - év garancia fogyasztóknak(magánszemélyeknek). Hausmeister kenyérsütőhöz. MINDIG stabil egyenletes felületre helyezze a kenyérsütô gépet.


Hausmeister hm 1300 kenyérsütő gép

Lezárod a tetejét, és bekapcsolod a gépet. A kijelzőn ezt. Raktárkészlet: Jelenleg nincs, kérjen tájékoztatást. Meghajtó rész HAUSMEISTER pl.


Kenyérsütőgép javítás - bordásszíj és persely csere. Nagyon jó kis gép, de van vele egy kis probléma. Kijelzõn program szám 3:vagy 3:nem emlékszem már rá. Szeged november 19.


Konyhai kisgépek, Háztartási gépek. Asser tojás Erőfeszítéseket tesznek A LEGJOBB kenyérsütők. Termék kategóriája: Műszaki cikk»Háztartási gép, kisgép.


Vezérlő elektronika hibás, gombokra nem reagál. Mechanikus részei jók. Címkék: kenyérsütőgép kenyérsütő ékszíj fogazott szíj fogasszík meghajtószíj hajtószíj.


Tesco BM kenyérsütő gép használt de jó állapotban. Full size is 4× 3pixels. Tedd le ruhákat lámpa Tochi fa hauser kenyérsütőgép ára. Aug This Pin was discovered by Katka Czene.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.