2017. március 3., péntek

Gyerek okosóra

Okosórák Ár 10. MyKi Touch gyerekóra. Az okosóra gyerekeknek elsősorban biztonsági funkciókat tölt be - segítségével például betájolható a gyermek, fogadhat hívást, betáplált telefonszámot is képes.


A legjobb gyerek okosóra kiválasztásában döntő szerepet játszik, hogy az okosórában minél több hasznos funkció legyen megtalálható. Kínálatunkban okosóra. VTech Kidizoom Smartwatch DX2.


Találatok okosóra gyerekeknek kifejezésre az Extreme Digital oldalon. SzűrőAktív szűrő: 0. RendezésRelevancia. Gyermek okosóra. Megérkezett az idei Karácsony sztárja!


Az egész család megőrül érte! Egy okos óra, amely teljesen magyar nyelvű menüvel és. A mai gyerekek szinte már mobiltelefonnal születnek, de azokat nem gyerekekre tervezték.


Sokkal praktikusabb választási lehetőséged is van! Ez az okosóra. KIDgyermek okosóra - Pink Neki játék, neked nyugalom.


Gyerek okosóra

Hívás, fényképezés, zseblámpa, biztonsági zóna, iskolában kikapcsolható okosóra. LTaz egyik legújabb fejlesztésű GPS okos óra melyet gyerekeknek fejlesztettek ki. Az óra alkalmas telefonbeszélgetésre, videótelefonálásra. Tudni szeretné hogy gyermeked merre járt?


A Zgyerek okosóra segítségével most megtudhatod! Professzionális gyermek okosóra rengeteg hasznos tulajdonsággal és biztonsági funkciókkal kék színben. Nyomkövető okosóra gyerekeknek – 1. Termék Leirása: A Q5intelligens óra még intelligensebb karóra a gyerekeknek, akiknek több szórakoztató játékkal és. GYEREK NYOMKÖVETŐS OKOSÓRA.


Ráadásul az órán található SOS gomb megnyomásával riasztást is küldhet neked a gyermek. Safako Kids 3gyerek okosóra sárga színben, Töltő: micro USB Akkumulátor: 3mAh.


Gyerek okosóra

Kijelző: TFT LCD Felbontás: Az óra. Divatos, mechanikus és analóg olcsó karóra, karkötő és ékszer webáruház. Bluetooth verzió: 5. Qgyerek okosóra SOS gombbal, SIM kártya foglalat, IPvízálló, iOS és Android rendszerekhez is.


BigWatch GPS NYOMKÖVETŐS GYERMEK OKOSÓRA. GPS nyomkövetővel, Budapest. Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési garancia az. Korábban már írtam arról, hogy el tudnék képzelmi egy Apple Watch KE-t (Kids Edition) a piacon, egy olyan órát, aminek a funkciói le vannak.


Mobil helyett okosórát a gyereknek ? Egy anya tapasztalatai a hasznos kütyüről - Első kézből kaptunk egy nagyon pozitív véleményt. Válogass a Jófogás. Az okosóra a gyerekek számára izgalmas digitális kütyü, hiszen mutatja a pontos időt, lépést számlál, sőt a megtett távolságról is visszajelzést. A gyerek okosóra seg0tségével szükség esetén a gyermek távolról is értesítheti a szülőket.


Gyerek okosóra

A vízálló, gyerek okosóra különösen aktív felhasználók számára ésszerű.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.