2017. március 17., péntek

Auto bluetooth transmitter

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek. Több, mint98%Megbízhatóság. Hallgasd a kedvenc számaidat vezetés közben!


Mától, a Spotify lejátszási listád sem akadály! Találatok bluetooth transmitter kifejezésre az Extreme Digital oldalon. Beépített lítium. Add to Wishlist.


Bemutatjuk a GoGroove FlexSMART X2-t, ami egy FM- transmitter. FM transzmitter. Ezzel a szivargyújtóba helyezhető. Feltöltötte: Tech2.


Auto bluetooth transmitter

Három eszközt tettünk próbára, mindegyik bluetooth kapcsolattal. Te is szívesen hallgatsz zenét vezetés közben, vagy ha csak utasként ülsz az autóban ? Sokan vagyunk így ezzel.


Auto bluetooth transmitter

Van, akinek mindegy mi szól. Csatlakozik a telefonodhoz, amin keresztül zené is tudsz hallgatni. USB autós töltő AUX MPTF micro SD A fekete (CCTM-E01).


A termékleírás automata fordítóval lett fordítva. Ingyen szállítás 10. Cikkszám: KR_BT70. Elérhetőség: Elfogyott. Szállítással is. Autóhifi, autónavigáció. Minden autó típussal kompatibilis, bluetooth 4. A készülék beépített. Bluetooth autós kihangosító FM. Zenelejátszási funkció pendrive-ról és microSD kártyáról. A régi analóg autórádiók esetén sem kell lemondani a kedvenc dalairól.


MPtransmitter autós kihangosító, A vezetés közbeni telefonálás számos veszélyt tartogat. Előzze meg mindezt a rizikót és válassza az 6in1BT. Ft-os áron elérhető.


Auto bluetooth transmitter

Vásároljon kényelmesen és biztonságosan webáruházunkból, akár. Uno hogy a rádiókban folyamatosan beszélnek. Vidd magaddal kedvenc rádióadásod!


Idegesít, hogy mindig cserélni kell a CD-t, mert kevés szám fér rá? Most minden problémádra és vágyadra itt a megoldás!


Kompatibilis minden olyan eszközzel ami támogatja a. Csatlakoztasd a pendrive-ot vagy a telefonodat és már indulhat is a zenehallgatás! Ha hosszú utakra mész.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.