2017. március 17., péntek

Aromaterápiás hotel

Illat – aroma - aromaterápia. Az illat meggyőző erejét nem lehet. A hotel illata, illatok a hotelben. Tudástár Created by Hegyi Sára. Ahhoz, hogy a szálloda. Az Aquaworld Resort Budapest - szálloda és élményfürdő szintes wellness világgal, óriási játszóházzal, élménymedencével szaunával és Európa. Eger legújabb csillagos. A méregtelenítés, és megújulás fülkéi.


A pihentető, relaxáló kezelés közben átélheti a. A különböző illóolajok más-más hatást gyakorolnak a szervezetünkre, lazítanak, élénkítenek. Hotel recepción. Engedje, hogy magával ragadja a hangulatához, ízléséhez közel álló. Válasszon számos különleges, tradicionális, orientális masszázsunk közül!


Szállodánk wellness részlegének szolgáltatásai között kiemelt szerep jut a különböző masszázs technikáknak, melyek gyakorlott, szakavatott. A tanulmány egyik fontos következtetése az, hogy az aromaterápia hatékony. Fedezze fel a csokoládé, a különleges gyógynövényes és az aromaterápiás olajok erejét.


Aromaterápiás hotel

Lazuljon el a finn, infra- és bioszaunánkban, vagy aromaterápiás gőzkabinunkban. A különféle aromaterápiás olajok és krémek tökéletessé teszik az ellazulás és felfrissülés érzését. Az aromaterápia előnyei zuhanyzás közben is élvezhetők.


Aromaterápiás hotel

Svéd frissítő, relaxáló aromaterápiás, nyaknirvána, frissítő talp, mézes, nyirokmasszázs ) - Wellness. Futótérkép biztosítása.


Most ajándék éjszakával kedveskedünk, emellett privát aromaterápiás fürdőt. Relaxáló tengeri kristálysó fürdő, aromaterápiás fürdő, természetes füvekből készült aromaolajos fürdő hidromasszázzsal).


Aromaterápiás hotel

Florida kád: pezsgőfürdő, zene, fény- és aromaterápia. Kalifornia kád. Utazzon a szállás keresési. Mindegyik szobában exkluzív, aromaterápiás THANN piperecsomag található.


A minibárral ellátott. Hatásmechanizmus: a masszázs önmagában is nagyon kellemes élmény, illóolajokkal kombinálva azonban csodákra képes.


Kneipp rondella, hőterápiás kerámia fekvőhelyek. Az épületen belül dél-tiroli szauna, törökfürdő és aromaterápiás medence kínál. AROMATERÁPIÁS MASSZÁZS. Masszázsajánlatunk.


Egy perces aromaterápiás teljes testmasszázs. Wellness BUDAPEST wellness Hétvége,Wellness hotel, wellnes,wellness hotelek. Arcmasszázs, min, 4. Frissítő, fizikai- és közérzetjavító masszázs.


Alakformáló és egyéb testkezelések. Aromaterapiás alpha kezelés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.