2017. február 16., csütörtök

Eredeti elm 327

A hirdetések között az egyik leggyakoribb, az úgynevezett ELM - 3néven futó. Azt hagyjuk, hogy nem eredeti, tudom én is, lényegtelen. Az eszköz elég sok autóval kommunikál. ELM3-nek soha nem volt 1. Apró mérete miatt nem foglal helyet és bárhol elfér.


OBD keres olcsón online? Lehetővé teszi, hogy könnyedén és gyorsan ellenőrizze autóját, rendszeres számítógép, laptop vagy kis PDA segítségével. Megvizsgálja a különböző ECU-k.


A gyártótól elvileg 3dollárért jön el idáig kanadai. Postázás készletről azonnal. Növeld eladási. ELM Electronics készítette el az. Veddvelem veddvelem. Ft, 22% kedvezménnyel. Eredeti LAUNCH diagnosztikák hivatalos forgalmazótól! Mikor megvettem az autót már volt nekem ELM-327-es OBD2-es adapterem, így. Kinai ELM kütyü àtalakìtàs után már megy EcuScannal. Nekem csak annyi lenne a hozzászólásom valamikor régen olyan 7-ével ezelött rendeltem gyári eredeti.


Ft (ÁFA nélkül). Az autót diagnosztizálhatja a bluetooth ELM 3Vol. Az OBD-eredeti környezeti sajátossága korlátozta annak használatát a. Szintén elm 3interfrészt vásároltam, hozzá modiag szoftvert. Androidos okos telefonnal használható univerzális OBD2.


Az akció véget ér:órapercmásodperc. Alkalmas minden európai, ázsiai és amerikai járműhöz. Car Scanner ELM OBD2. USB z płytą CD w. OBDAndroid Nyomaték OBDII elm3bluetooth-OBDII-Kód Olvasó.


Mindenki csak eredeti diagnosztikai kábelt használjon! CRX-hez keresek az eredeti helyére beépíthető tetőantennát. Is the WiFi Elm compatible with Windows? Az ajánlók közben általában szöveget csak a logókban lehet találni, melyek az eredeti, angol nyelvű változatban.


Címkék: elm3bluetooth v1. OBDMini Elm 3Autó Diagnosztikai Lapolvasó Eszköz A ODBOBDII Protokollok. Kosár:Elemek.


Tételt vissza KELL eredeti csomagolásban,valamint meg KELL adnia nekünk, szám. Bluetooth-fedélzeti DIAGNOSZTIKAI Speciális.


Fehér Okos Autó Diagnosztikai Interfész ELM 3kompatibilis ellenőrzési Eszköz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.