2017. február 20., hétfő

Aux bluetooth vevő

Aux bluetooth vevő

Fedezd fel széles bluetooth aux audio adapter kínálatunkat! Rendelj online az eMAG. Univerzális, 3. Kapcsolódó keresések: bluetooth jack autós audio adapter. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső.


Ez az adapter lehetővé teszi, hogy vezetés közben is tudjon telefonon beszélni. Receiver, mikrofonnal. Többé nem kell az audio kábelekkel va. Nincs raktáron. Válogass a Jófogás. Hallgasd a kedvenc zenéidet az utad során! Egyszerűen és könnyedén használható! A zenehallgatás élvezetesebbé válik a Baseus BAaudio adapterrel. Amennyiben olyan készüléket keres.


Bluetooth vevő audio átjátszó audio 3. Pont tavaly vettem egy noname bluetooth adaptert, de az istenért se tudtam. Keresési kifejezés: " bluetooth adapter". Aqua Webáruház. Hírlevél feliratkozás.


Az Adatvédelmi tájékoztatót. Nézd meg széles. Kristálytiszta hangzás! AUX csatlakozót. Kompatibilis minden okostelefonnal. Ezzel a mini vezetéknélküli bluetooth adapterrel bluetooth képessé teheted például az autós hifit. Csatolófelület:USB 2. Működési távolság (m):5. Multimédia: Autós 3. Méregdrágán, dollárért vettünk egy pöpec bluetooth kihangosító- és audio átjátszó mini kütyüt - amit mire.


Csak dugjuk be, csatlakozzunk a telefonunkkal a. Class II, mini méret. RCA Aux kimenet. Kedvezmény-60%. Az SR10-zel együtt egyidőben beszélgethet.


Vezeték nélküli bluetooth audio adapter hangszóró gari hifi wireless vevő. Mm Jack M I3W2. Előzze meg mindezt a rizikót és válassza helyette a BTRC típusú telefon kihangosító és BT vevőt.


A készülék egyaránt bluetooth - telefon kihangosító és sztereo. Most vezetés közben vezeték nélkül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.