2017. január 6., péntek

Érintő toll

Android és iOS, aktív, a hegy vastagsága mm, nyomásérzékelés, csat rögzítéshez és töltésjelző. Mobil tartozékok - Érintő toll. Jogi megjegyzések: Kötelező.


Ft- tól árak összevetése ajánlat. Joyroom aktív érintőképernyő. Keresett szöveg: érintőtoll (Termék) érintőtoll (23). Kapcsolódó keresések: érintőceruza.


Érintő toll

SzűrőAktív szűrő: 0. Kapacitív felülettel rendelkező ceruzáink és tollaink nagy mértékben megkönnyítik a virtuális billentyűzet használatát bármily. Elérhető, 2-3.


Utolsó darab ezen az áron! Kezelje egyszerűbben. Fedezd fel széles toll tablet erinto kínálatunkat!


A kép illusztráció, a termék formája és színárnyalata a valóságban kis mértékben eltérhet. Rendelj online az eMAG. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra. Toll kategóriában.


BASEUS az 1-ben érintő toll és valódi toll, rajzoláshoz, játékhoz, munkához - FEKETE. Részletek: 2-az-1-ben kapacitív érintőképernyős toll: pontos lemezhegy. Ft 3Ft Az ár tartalmazza a 27% ÁFÁ-t.


Stylus Mini érintő toll okosórákhoz. Kifinomult érintésével egy minőségi érintő ceruza megkönnyítheti az érntőkijelzős készülékek használatát, a szöveges üzenetek küldését, az érintő kijelzővel.


Felhasználói vélemények. Szállítás: munkanap. Válaszd ki a színt!


Érintő toll

Jellemzők: - iPadhoz és más tabletekhez való toll formájú érintőceruza a képernyő ujjlenyomatok nélküli, kényelmes és. Hozzáadás a kívánságlistához.


Érintő toll

Samsung S EJ-PT860BAEGWW Tab Sbarna érintőtoll. Webáruházukban érintőceruza vagy érintő toll, érintőképernyő toll, tablet ceruza bármilyen érintő képernyős készülékhez többféle változatban megrendelhető. Tartozékok, kiegészítők, telefon,tablet,tab, okosóra,gyári,garancia,tartozék,mobil,hiteles,shop,vásárlási,samsung,apple. Olcsó új eladó és használt Érintő toll.


Az aktív digitális toll (más néven digitális toll ) egy képernyőbe épített digitalizálót használ, melynek köszönhetően lehetővé teszi az érintőképernyő és a ceruza. Fonalparadicsom érintő toll ajándék a vásárláshoz a Fonal paradicsom webáruház Egyéb kiegészítők kategóriájában, kedvező, 9Ft-os áron. Nézze meg most!


Kérdések a témában. IPad-hez milyen érintőceruzákat ajánlotok? Milyen készülékekhez jó a HP Tablets Érintő toll Fekete (stylus pen)?


A kereső segítségével le tudjuk ellenőrizni, hogy jó-e a HP Tablets Érintő toll Fekete. A passzív érintőceruza (más néven kapacitív ceruza) egy toll amely ugyanúgy viselkedik, mint.


ISOUL kapacitív ceruza toll az 1-ben stílusú érintőképernyő. További információk.


A tartozék vagy külön megvásárolt toll használatával (Digitalizáló érintőceruza) intuitív módon működtetheti VAIO számítógépét, mivel a képernyőt lágyan.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.