2017. január 30., hétfő

Canon 5150 patron

Egyszerű - kényelmes - gyors rendelés. Kapcsolódó keresések: canon pg 5xl.


SzűrőAktív szűrő: 0. Ezek a videó formájában megválaszolt gyakori kérdések részletes magyarázattal szolgálnak. Intelligens patron és toner keresővel, hogy biztos legyen a dolgában! A FINE patront szükség szerint az alábbi eljárással cserélheti ki.


Ne érintse meg a FINE patron fém érintkezőit (A) és nyomtatófej-fúvókáját (B). Nem romlanak el a nyomtató fúvókái tőle? Tartalom: ml. A tintapatron kapacitása: 49.


Kompatibilis tintapatronok. A kihúzás- és súrlódásálló DRHD pigmenttinták erőteljes feketéket, mély színeket és éles szövegeket produkálnak. Canon tintapatron. A KERESETT TERMÉK JELENLEG NEM RENDELHETŐ!


Utángyártott patron kirpróbálási lehetőséggel és cseregaranciával. Ecopixel HP 6szines patron. Válogass a Jófogás. Mondja el véleményét! Budgettoner till lägsta pris. Produktnummer, Ersätter, Produkt, Märke, Lagerstatus, Pris. Så hvad enten du søger en sort eller en farvet patron, kan du finde, hvad du skal bruge hos. Leírás és Paraméterek. A fedél nyitott állapota nem befolyásolja a funkciókat, pl. Goodbye expensive cartridges. CANON PGI-5BK BL Tintapatron fekete.


Clas Ohlson- patronerna ger bra kvalitet till bra pris och genom att välja en sådan, väljer. Become a patron. Puede ampliar el patrón del 80% al 125%. Originalprodukt. Erfahren Sie mehr. Kaufen Sie bequem von zuhause aus. Fecha de lanzamiento: septiembre. Fri frakt – när du handlar för 7kr. Patron eccellentissimo tengo la. Francesco Maria Gualterotti.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.