2017. január 11., szerda

Bluetooth vevő jack

Bluetooth vevő jack

Fedezd fel széles jack bluetooth adapter kínálatunkat! Rendelj online az eMAG. Kapcsolódó keresések: bluetooth aux adapter. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső.


Bluetooth adapter - külső, Bluetooth, csatlakozó típusa: 3. Univerzális, 3. Jellemzők: Könnyű a használata: Egyszerűen csatlakoztassa a. Feltöltötte: AnonimInc. Bármelyik AUX képes ( jack csatlakozós) audio eszközödhöz! Ezzel a mini vezetéknélküli bluetooth adapterrel bluetooth képessé teheted például az autós hifit.


Bluetooth vevő jack

Ez az adapter lehetővé teszi, hogy vezetés közben is tudjon telefonon beszélni. Beépített akkumulátorral rendelkezik. BT adó vagy BT vevő. Ft-os áron megrendelheted webáruházunkból.


Ne habozz, klikkelj! Taotronics TT-BA0vezeték nélküli bluetooth audio adó- vevő készülék. Jack, Működési távolság (m):2. Csatolófelület:3. Válogass a Jófogás. A termék nem minden kiszállítási körzetben elérhető, kérjük add meg az irányítószámod! Kompatibilis 3. BLUETOOTH TRANSZMITTER - AUDIO ADAPTER, 3. MM-ES JACK ALJZATTAL. A Baseus autóvevő kicsi és kompakt, így bárhová magával viheti. Lehetővé teszi vezeték nélküli zenehallgatást. Garancia: hónap.


Bluetooth vevő jack

Multimédia: Autós 3. Az átviteli hatótáv. Mobil-telefonról kiválóan viszi át a hangot erős. Audio kategóriában.


Kibújtatva a csomagolásból találunk még egy jack - jack kábelt, amivel a. TV vagy házimozi. Class II, mini méret. Asus, Ugrás a gyártó. VCOM, Ugrás a gyártó. A készülék usb. USB adapter 100m.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.