2016. december 29., csütörtök

Tplink wifi router beüzemelése

Nyisson meg egy böngésző programot a számítógépén, amellyel kapcsolódik a routerhez. A képen látható módon a router hátsó felén lévő csatlakozók közül a kék színű. Ezt követően a NEXT gombra kattintva kell beállítanunk a WIFI hálózatunkat. Csatlakozz a router wifi -jéhez: Keresd meg az elérhető wifi hálózatok közt a routerét és írd be a hozzá tartozó jelszót.


Router beállítás - Az internet világa (cikkek, érdekességek, programajánlások, beállítási segítségek). Ez a két adat megtalálható minden router alján. D-Link: IP cím:192. Válassza ismét a "home" fület majd kattintson a " wireless "- re.


A TP Link WR841N router alapvető WiFi konfigurációja teljesnek tekinthető. TL-WR74 TL- WR741N. A tapasztalt felhasználók a gyártó honlapján lévő hivatalos emulátor segítségével. A következő lépés a wireless settings-ben már a WDS beállítása.


Tplink wifi router beüzemelése

Modem LAN portjából jövő UTP kábelt, csatlakoztassa a Router WAN portjához. Alaphelyzetben a Wi-Fi le van tiltva a routerekben, így azon keresztül nem tudjuk. Ki csatlakozik a WiFi hálózathoz.


Wireless Network Name: Vezeték nélküli hálózat neve (SSID). Jó napot, kedves olvasók! Sokaknak problémát jelenthet WIFI routerünk beállítása. Itt egy kis támpont.


Tplink wifi router beüzemelése

Csatlakoztassa a routert az elektromos hálózatra a dobozban található. E leírásban a router beállítás legfontosabb részleteit nézzük meg. E modell indítás után egy.


Ha a router rendelkezik. Az a problémám, hogy kb méter után valahogy. Gyors telepítési. Elvileg a DD-WRT fórumon vannak ezek linkelve, ott érdemes keresni!


Kösz az infot ! Szóval nem csak a wifi routertől lesz agydaganatom :DD. A vezeték nélküli internet, azaz a wifi épp úgy az informatika vívmányai közé tartozik, mint az. Az egyszerűség kedvéért két témakörre bontjuk a router beállításával.


Tplink wifi router beüzemelése

Az otthoni Wi-Fi beállítása gyakran nagy problémát jelent. Az elsőt kipipálja de a másikat már nem. Wifi router beállítás. Navigáljunk a router admin.


A router internet kapcsolatának beállítása. TP - LINK router beállításai.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.