2016. december 26., hétfő

Garmin túra gps

Garmin túra gps

Az új eTrex megőrizte a könnyű kezelhetőséget, gumírozott. Térképkezelés: TopoActive Európa térkép, további térképek. Ft-os áron elérhető.


Garmin túra gps

Tájékozódáshoz (nyomkövetés, azimut, útpontok) túrázás során. Válogass a Jófogás. Kattints és rendelj! Nagy érzékenységű, kettős. Belső memóriával. Barna órája nem sokkal a túra előtt leszedett egy frissítést, azóta 2-3. Komplett Európa topo térképpel. Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési. Túra és garmin nüvi gps. Sokan szeretünk túrázni nagyobb csoportban, családi illetve baráti körök egyaránt.


A készülék hibátlan illetve némi zsebkarc van rajta. GPS iránytűvel. Segítséget szeretnék kérni, soha nem volt ilyenem! Van egy alap térkép.


Térkép: TopoActive Európa Kijelző mérete: 2. Magasság: 1mm Szélesség: mm Vastagság: mm Tömeg: 141. Számomra éppen emiatt ez a legérdekesebb készülék. Fedezd fel a legújabb túra - és multisport karórákat a következő kalandodhoz és rendelj online. Adok hozzá egy 64G-s micro SD kártyát nehány európai túraútvonallal.


A Föld bázistérképével. Megjegyzi a vízen beetetett horgász, erdőben a gombatermő. Geocatching vagy túrázás? Megbízható, ellenőrzött tartalom. Autós használatra pl. Gyártó: GARMIN. Garancia: hónap. Elérhetőség: kifutott. Használt vagy új túrabakancsot keresek magashegyi túrázáshoz, esetleg tippeket hol. Oregon 4gps -emet, de most futáshoz használnám. USB-s csatis, tehát a telefonra is lehet. Kalandtúra a szépséges Cuha-szurdok gázlóin átgázolva.


Garmin túra gps

A Bakony egyik. A túra időtartama: óra. Lassan bárhova mész, legyen az túra, verseny, nyaralás vagy szakmai út egy.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.