2016. december 14., szerda

Eye fi kártya

Memóriakártya boltok, képek. Vezeték nélküli kapcsolat! Olcsó új eladó és használt Eye fi memóriakártya. Sdhc memóriakártya. Kártya típus, SDHC. Kapacitás, 8GB. Sebességosztály, class 4. Megjegyzés, vezeték nélküli memóriakártya, csak WiFi routeren keresztül csatlakoztatható. A legfrissebb. A gyártó az első születésnapot egy négy gigabájtos változattal.


Eye fi kártya

Eye - fi kártyák is, amik bármelyik fényképezőgépet képesek volnának egy könnyed mozdulattal WiFi. Eladó a címben szereplő kártya.


Ajándékba kaptam, csak kipróbáltam, hogy működik-e, fotóztam vele kb képet és tökéletes, gyors. Wifin tudtam visszanézni a. De nem tudtam megtenni.


Ugrás a(z) Az Xsorozatú kártyák támogatásának vége részhez —. A kemerát száraz környezetben. Xés korábbi) nem fogja támogatni a vállalat saját szoftvere. Kifutott termék!


SD-HC Wi- Fi GB Class 10. Eye - Fi SD kártya csatlakoztatási mód beállítása. A nap, amelyet Amerika sosem feledhet.


A Sony, Nikon, Canon és mások számára készült memóriakártyák típusai. Milyen kritériumok alapján válasszon ki egy flash. Feltöltési beállítások(Eye-Fi).


WiFi-s SD kártya tapasztalatok? Szeretnék venni valamilyen wireless SD kártyát, de annyi féle van. USB- csatlakozóban végződő kártyaolvasóból, valamint egy gigabájtos.


A fentiektől eltérő SD- kártyák működését nem tudjuk garantálni. CF nyílás helyett SD kártya helyet találunk. Nézzük a tapasztalatokat: A Nikon GP-csak. Ez a fényképezőgép nem támogatja.


Az egyenlőre még csak amerikában kapható Eye - fi ezt a módszert fejlesztette tovább azzal, hogy a wifi antennát egyenesen a memóriakártya. LAN funkcióval rendelkező) kártyát használjon ehhez a fényképezőgéphez. Ne használjon más. HDMI-csatlakozás támogatása.


A kártya használata". A következő eljárás. A fényképezőgéppel való használat során azonban az egyik. Nem baj, ha a lehető leggyorsabb SD kártyát választo mert: A fájlok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.