2016. december 25., vasárnap

Bluetooth fejhallgató csatlakoztatása pchez

Bluetooth fejhallgató csatlakoztatása pchez

Windows 10-es PC-jéhez, először párosítania kell az eszközt. A sok Windows után átállt-e mák és szeretné megérteni, hogyan lehet. Tudástár › Alkalmazások › Audiopcforum.


Például, ha fejhallgatót csatlakoztat egy Android telefonhoz, akkor csak a fülhallgatót tegye. Sok ilyen Windows után átkapcsolt a Macre, és szeretné. Skype programmal használnám.


Ugye a bluetoothos headsetek mennek PC-vel is, nem csak telefonokkal? A harmadik módja a fejhallgató számítógéphez való csatlakoztatásának bluetooth.


Ebben az esetben mind a. A problémám a következő: vettem egy bluetooth adaptert a. Megjegyzés: Az alábbi utasítások Windows vagy későbbi verzió esetén nem. Keskeny Windows 8. A számítógép vagy laptop felismeri a vezeték nélküli eszközt, ha be van kapcsolva. A Beats vezeték. Fejhallgató csatlakozás a számítógéphez - teknikmark hu.


Kényelmetlenség liter Ép pc bluetooth fülhallgató csatlakoztatása számítógéphez. Sokkal kényelmesebb így. Vegyük ugyanazokat a fejhallgatókat. Ha párosítja a PC -jét és a telefonját, akkor a számítógépet összekötheti, és a mobil.


Miután a számítógép felismerte a dongleokat, kapcsolja be a csatlakoztatni. Tehát például, ha egy játékosnak szüksége van rá vezeték nélküli fejhallgató játék.


Bluetooth fejhallgató csatlakoztatása pchez

Hogyan lehet csatlakoztatni a Bluetooth adaptert a számítógéphez és a. Ez egy jó lehetőség, de ez azt jelenti, hogy nem tudja csatlakoztatni a fejhallgatót egy okostelefonhoz, tablethez vagy bármi máshoz USB-port nélkül. Windows PC vagy Mac számítógép beépített Bluetooth technológiával.


Kép: Jabra BT5USB max. UsB hardverkulcson keresztül. Például a telefon csatlakoztatható a számítógéphez. Hogyan csatlakoztassuk a bluetooth fejhallgatót egy laptophoz?


Ezenkívül a Bluetooth fejhallgató csatlakoztatása segít a filmek nagy képernyőn történő. Nézze meg a videót: "Buta TV okosítása" - PC -ről párosítás. Miután először párosít egy adott Bluetooth -eszközt, a rendszer automatikusan.


Bluetooth fejhallgató csatlakoztatása pchez

PC - hez, csatlakoztassa a. Csak számítógéphez csatlakoztatott USB töltőkábelt használjon. A fejhallgatóból. Valamennyi eszköznek meg kell felelnie a Bluetooth SIG, Inc. Mielőtt szervizhez fordulna, végezze el az alábbi ellenőrzéseket.


Figyelembe véve a vezeték nélküli fejhallgató csatlakoztatását a telefonhoz, logikus. Az első lépés a Bluetooth adapter csatlakoztatása a számítógéphez.


PC fejhallgatók ✔️ Rendelj online az eMAG webáruházból! Fedezd fel a nap ajánlatait, akcióit! Gyors szállítás, kedvező árak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.