2016. december 30., péntek

Bluetooth 5 0 fülhallgató

Bluetooth 5 0 fülhallgató

Akár óra lejátszási idő, hangérzékelés. Qi-technológiás vezeték nélküli töltés, vízálló. Vezeték nélküli bluetooth fülhallgató V5.


ANC), hívások fogadása, számok közötti váltás. Wireless Earbuds 5. Prémium hangzás minden tartományban. Bluetooth fülhallgató. Ha szenvedélyesen rajongsz a informatikai és.


EDR fejhallgató Niceboy HIVE pods. Bemutatjuk a Tbluetooth fülhallgatót. Nagy adatátviteli sebességet, stabil kapcsolatot és alacsony energiafogyasztást eredményez. Ha praktikus és megbízható fülhallgatót keresel, akkor nálunk jó helyen jársz.


Gyors vezeték nélküli stabil csatlakozást biztosít a telefonod és a készülék között. Legnagyobb szerencsénkre egyre több az olcsó és használható vezeték nélküli fülhallgató, manapság már gyakorlatilag fillérekért lehet venni. HYPER S8-TWS hifi sound vezeték nélküli bluetooth 5. Simán kibír egy maratoni távot is, hiszen órán át használhatod a fülhallgatót egy.


TWS Igaz vezeték nélküli fejhallgató at. Válogass a Jófogás. Fülhallgató - Fekete, Xiaomi QCY TTWS fülhallgató. A kiváló QCY vezeték nélküli fülhallgatók.


Mini, fülhallgató mikrofonnal, fekete a QCY kategóriában - most 2. Ft-os áron elérhető. OS és Androidos telefonokhoz, Készletkisöprés! Hihetetlen akciók, egyedi termékek. Extrák, TWS Stereo.


Bluetooth 5 0 fülhallgató

Frekvenciatartomány. Beépített mikrofon, Igen. IPxtanúsítvány, nem kell aggódnod az izzadtságtól, vagy az esőtől. Headset - Ezüst.


Automatikus ki- és bekapcsolás a. Egy töltéssel akár órán át használható a fülhallgató. Készenléti ideje akár 1óra a kifinomult lítiumos technológiának köszönhetően. Az audiofilek gyakran kiáltanak sátánt a vezetéknélküli eszközök láttán, de a kényelem nagy. Gazdag basszus és tiszta magas hangok.


Bluetooth 5 0 fülhallgató

HD HiFi sztereóval. Ezzel a bluetooth fülhallgató véget vet az összegabalyodó vezetékeknek! A szilikon fülpárnák bármilyen tevékenység közben a helyükön maradnak, még a. T7R vezeték nélküli bluetooth fülhallgató.


Ah-es töltődobozzal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.