2016. december 15., csütörtök

A számítógép felépítése ppt

A számítógép felépítése. Mi szükséges a működéshez? Hardware (hardver). A gépet alkotó „vas”, aminek súlya van, ami kézzel fogható, stb. Software (szoftver). Hozd létre az alábbi mappaszerkezetet a saját mappádban, a mai dátummal elnevezett mappában! Dec Tartalom I. Perifériák Alaplap Monitor Processzor Memória Meghajtók Bővítőkártyák Monitor Billentyűzet Egér Nyomtató. Számítógép generációk ppt letölteni.


Az esélyteremtő programok forrásait is lenyúlták. Készítette: Kós Réka. Istenes Zoltán. A processzor (CPU= Central Processing Unit) a számítógép központi feldolgozó egysége.


A számítógép felépítése ppt

Vezérli a számítógép működését, a memóriában tárolt program. Neumann elvek és a Neumann elvű számítógép felépítése ppt. WiFi: nagyobb lefedettség, hatalmas gyorsulás.


BSS elektronika Mikrofon előerősítő 1. Chip: integrált áramköröket tartalmazó kisméretű lapka. NEM NEUMANN ELVŰ SZÁMÍTÓGÉP FELÉPÍTÉSE. A két gomb formája, alakja, színe sokféle lehet.


Floppy Disk Drive, hajlékony mágneslemez-meghajtó: Rövidítve: FDD. Mágneses elven tárolja az adatokat. Kiskapacitású, közepes elérésű háttértár. A neumann-elvű számítógép felépítése minden jog fenntartva.


A számítógép felépítése ppt

Először nézd meg figyelmesen a PPT -t a világtengerekről, majd láss hozzá a. A SZÁMÍTÓGÉP VÁZLATOS FELÉPÍTÉSE. Tetszőleges sorrendben címezhető memóriák felépítése.


Fájl jellemzői – név, kiterjesztés, méret, dátum, idő pl. Informatikai alapfogalmak, számítógépek története, szoftverek csoportosítása. Projekt je financovaný z dotácií Ministerstva dopravy-pôšt a telekomunikácií SR. Personal computer (pc) - személyi.


A számítógép felépítése ppt

Személyi számítógépek. Szoftver alapismeretek. PowerPoint PPT Presentation. A digitális számítógép blokkvázlata. Az alaplapot a számítógép házába kell szerelni. Bemeneti és kimeneti.


Kikapcsolás előtt a RAM teljes tartalmát winchesterre kell menteni. Egy-két másodperces áramszünet még nem törli a RAM tartalmát. A futó program. Mi van a számítógépházban?


Beviteli eszközök. Learningapps – Informatika.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.